Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kovács Edina coach - babarózsa blog

Természetes tisztulás 

2020. április 15. - Babarózsa21

 

A mai felgyorsult világban talán már csak idő kérdése volt, hogy meddig lehet még azt az életmódot folytatni, amely mindennapjaink természetes részesévé vált. 

 

Természetes. 

 

Vajon mi tekinthető természetesnek?!

 cd6ae4e5a24fc3b5925b369003cacb8d.jpg

 

Ha bármelyik közösségi oldalra felmegy az ember, akkor kissé összezavarodhat, hiszen annyira sok a természetellenes kép, amelyekről egy idő után már mi magunk is elhisszük, hogy az a normális. 

 

Póthajak, műkörmök, műanyag beültetett csodák a testekben, amelyek által természetes szépségnek érezhetik sokan magukat - pedig mekkora ellentmondás. 

 

Most, hogy a világ már a legtöbb helyen tisztogatást végez a saját fenntarthatósága végett, egyre inkább kezdenek előjönni a valós és olykor ténylegesen fájó változtatásokra utaló törekvései. 

 

Kis lépésekkel kezdi meg a munkálkodásait, majd egyre nagyobb és nagyobb erővel. Már nem kér senkit sem arra, hogy maradjunk a természethez közel, hanem egyszerűen megoldja, ahogyan tudja. 

 

Ahogy a föld úgy az emberek is (ön)tisztítást fognak végezni önmagukon. Először csak kívül, majd belül is. 

Idő kérdése és elő fognak kerülni az otthon fellelhető alapanyagokból saját magunk által készített natúr krémek, szappanok stb. 

 

De hogy ehhez mennyien fognak tudni alkalmazkodni, ennek a válasza jelen pillanatban még várat magára. 

 

Talán a titok a rugalmasságban rejlik. Mert ha valaki képes alkalmazkodni a kialakult új helyzetekhez, akkor az el, és be is tudja fogadni azokat minden lehetőségével és felmerülő kérdéseivel együtt. 

 

De azok, akik túlontúl ragaszkodónak bizonyulnak, valószínűleg sok munkával és meg nem értésével fognak szembesülni. 

 

 

Szép napot, 

Edina

 

Ha tetszett a fenti írásom, akkor kérlek oszd meg másokkal is. További bejegyzéseket a Babarózsa - Kovács Edina kismama coach Facebook oldalamon találsz, valamint a kovacsedina_kismamacoach Instagram oldalamon. 

 

kép:pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://babarozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr915542414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása