Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kovács Edina coach - babarózsa blog

Rólam

2019. március 19. - Babarózsa21

en.jpgKovács Edina - önismereti coach 

 

Üdvözöllek az oldalamon és köszönöm, hogy itt vagy!

Engem Kovács Edinának hívnak és az oldalamon található írásaimmal arra szeretnélek inspirálni többek között téged is, hogy az esetlegesen gyenge lábakon álló önbizalom növelhető.

Szeretném, ha tisztán látnád te is azt, hogy igenis többre vagy képes, mint azt elsőre gondolnád, és valóban megtudod tenni az első lépéseket annak érdekében, hogy megerősítsd az önbizalmadat. 

Nem szeretem a cukormázat, így nem fogsz tőlem olyat olvasni, hogy igazából minden szuper, és nyomd el a valós érzéseidet. Mivel azon a véleményen vagyok, hogy igenis meg kell élni azokat is, ha dühösek, mérgesek, szomorúak vagyunk. Nincs ezekkel semmi gond, hiszen teljesen természetes érzések ezek is.  

A blog oldalán önismereti, nőiesség, valamint az anyaság témáiról olvashatsz, ahol a saját technikáimat vegyítem a megoldás fókuszú nézetekkel.    

 

Jó böngészést kívánok neked :-)  

 

Edina

A blogon megjelenő írások, képek, fotók saját szellemi termékeim, a szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik rájuk. Engedély nélkül felhasználásuk, valamint a szerzői jog bármilyen megsértése jogi következményeket von maga után.

A bejegyzés trackback címe:

https://babarozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr9714700454
süti beállítások módosítása