Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kovács Edina coach - babarózsa blog

Rólam - piercingek vagy tetoválás?

2019. július 09. - Babarózsa21

Kilencedik nap

Ami továbbra is rólam szól, és 100%-ban a véleményemet tükrözi, még mindig. A mai napi kérdés, hogy melyiket választanám. A piercinget vagy a tetoválást.

Neked van piercinged, vagy tetoválásod?

 

 

pi.jpgPiercing

 

Nos, hát fiatalon egyértelmű volt, hogy a piercingre voksoltam volna. Mivel mindenkinek volt, vagy a köldökben, orrban, nyelvben. A mai napig megszoktam nézni, azokat az ékszereket, amiket belőnek egy egy bátor vendégnek. Csodaszép kis színes, vagy egyszínű köves, lógós díszek, amelyeket nem lehet nem észrevenni egy barna bőrön. Azért írom, hogy bátor, mert én magam akkoriban jobban féltem a fájdalomtól, minthogy kipróbáljam, és átlövessem valamimet. Ahogy megfigyelem, egyébként a fiatalok körében talán egy kicsivel többen részesítik, előnyben a piercinget, mint a tetoválást, míg az idősebbek körében viszont már a tetoválás jobban hódit. Érdekes kérdésként merült fel bennem mindig, hogy vajon a lányok közül azoknak jutott eszébe ilyen ékszert viselni, akik házasságpártiak, és talán tudat alatt így fejezhették ki titkos vágyukat?!

Ami engem még eltántorított ettől az önkifejezési formától, az nem más, mint az, hogy többeknek természetesen valami véletlen mozdulat folytán kiszakadt a testükből, bőrükből. Na ezt is nagy fájdalomnak gondolom, a vér látványától meg egyébként is rosszul leszek. Így hát elvetettem, az ilyenfajta ékszer viselését, pedig gyönyörűek.

 

 

 

tet.jpg

Tetoválás

 

Örök kérdések egyike egy nő életében, hogy vajon mennyire tud egy tetoválás nőies, decens lenni, és hogy az évek múlásával, valamint a bőrünk - hogy is mondjam - érésével, az mennyire lesz továbbra is kompatibilis. Persze vannak kivételek, akiknek tele van a testük, és ránézésre még a stílusukhoz is passzol. Olyan pályát is választottak, ahová az illik, és ezáltal valóban képesek kifejezni a bennük lévő érzéseket.

 

Amikor anyuka lettem, akkor valahogy azt vettem észre, hogy nagyon sok édesanyának van tetoválása. Vannak, akik megbánták, és rejtegetik, de vannak olyanok is, akik továbbiakkal szeretnék kiegészíteni. Mondjuk olyanokkal, amelyek a családra, és annak fontosságára helyezik a hangsúlyt. A legtöbb celebnek is már van tetkója, így akadnak követendő példák is. Megjelentek a nagy minták mellett az aprók, amelyeket akár már egy órával, vagy gyűrűvel is el lehet takarni. 

 

Tény, hogy rengeteg minta közül lehet választani és való igaz, hogy már hosszú évek óta én is nagyon vacillálok azon, hogy milyet is válasszak, de még nem igazán találtam rá az igazira. De szeretnék az már biztos. Olykor, ha meglátok egy jó mintát, akkor lementem, majd x hónap múlva megnézem, és rájövök, hogy mégsem. Szóval úgy érzem, hogy még várat magára ez a művelet, de ami késik, az nem múlik. Ha pedig egyszer megcsináltatom, akkor mindenképp megfogom osztani veletek a történetét.

 

kép: pinterest  

 

Szép napot,

Edina

 

Ha tetszett a fenti írásom, akkor kérlek oszd meg másokkal is. További bejegyzéseket a Babarózsa - Kovács Edina kismama coach Facebook oldalamon találsz, valamint a kovacsedina_kismamacoach Instagram oldalamon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babarozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr9414932126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása