Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kovács Edina coach - babarózsa blog

Mert mörfi mindig ott van mindenhol

2016. november 23. - Babarózsa21

 

Ami szinte biztos, hogy a legrosszabbkor történik meg velünk, mert épp sietnék (mondjuk időre) valahová, vagy ezer dolga van az embernek, de akkor beüt valami, amit már pediglen azon nyomban akkor és ott meg kell oldani.

                                                                                                                                                       
  • Indulás előtt, természetesen közvetlenül felöltöztetés után (harisnya, atléta, póló, hosszú felső, vastag pulcsi, overál nadrág, kabát, sapka, sál, kesztyű) megérezni azt a bódító illatot, amely a kis pópójából árad és levetkőztetni, hogy átpelenkázd, nincs is ennél jobb érzés.
  • Ha már visszament az ember lánya újra dolgozni, tutira akkor betegszik le a gyerek, amikor a munkába határidő van/a többi kolléga szabit vett ki és egyedül vagy/a segítséged szintén lebetegedett és nincs senki de senki a világon, aki tudna segíteni.
  • Hatalmas balhé árán sikerül rávarázsolni egy ruhát, amit miután megigazítasz, akkor veszed észre, hogy kinőtte/kiszakadt/összecsokizta.
  • A frissen festett fal illata, szinte bűnre csábít minden kisgyereket, értem én ezt, na de hogy miért kell azt összefirkálni, azt már nem.
  • Végre találsz egy csodálatosan szép ruhát, ami után igazából csak te ácsingóztál, majd mire az időjárás és a gyerek is engedi, természetesen kinövi.
  • Az összes hatékony csodaszer, trükk és speciális módszer, ami mindenkinél bevált, nálatok tutira nem fog, hisz ez mörfi.
  • Az ismerős tapasztalt anyukák, akiktől tanácsot kérsz, szinte biztos, hogy olyan esetről, mint a tiétek még soha életükben nem hallottak, sőt az interneten se találsz semmit.
  • Vendégségben megkínálják, hogy egyen valamit (miközben otthona egy falatot sem eszik ugyanabból az ételből) persze a vendégek előtt, szépen beéget és még repetát is kér, annyira ízlik neki. 

 

Edina

kép:pixabay

    A bejegyzés trackback címe:

    https://babarozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr9312337147

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása