Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kommandós anyuk

2016. október 11. - Babarózsa21

 


Bájosan találékony tud lenni egy anyuka, ha arról van szó, hogy a gyermekét nyomon kövesse és még csodásabb ötletei támadnak arra vonatkozóan, hogy miként és honnan lehet a legjobban észrevétlenül követni szent és sérthetetlen gyermekét a beszoktatás alatt. Miután az ember összebarizik a böliben a szintén elárvult anyukákkal, egy kis idő elteltével mindenki azt kezdi el találgatni, hogy na most éppen mit csinálhat az én gyermekem.
Ilyenkor mindig csak 1 anyuka derítheti fel a terepet - ez nagyon fontos.

 

Előtte összeszedi az összes infót, hogy melyik gyerkőc milyen ruhában van (tipp: érdemes feltűnő ruhában vinni a gyereket az elején, hogy még a vadidegen anyuka is megtalálja a tömegben a tiédet), majd ráugrasztani azt az önfeláldozó kommandós anyut, aki képes 5 másodperc alatt beszkennelni az összes beszoktatós gyerekről mindent. Mint például: milyen lelkiállapotban volt, kivel játszott, boldog volt-e, ki volt-e sírva a szeme, nem keresett-e engem, figyelnek-e rá, nem éhes, nem szomjas és szeret még engem egyáltalán...

kép:pixabay


Így alakult ez nálunk is, a hős anyuka elsétált az ajtó előtt, majd szkennelés indult és mire lépett kettőt az ajtó előtt, már meg is volt az összes infó kb. 4-5 gyerekről. Ilyenkor megnyugodtunk mindannyian, azonban, ha hallasz egy sírást, hirtelen azt vetted észre, hogy már azt se tudod, hogy milyen a sírása a saját gyerekednek, annyit hallottál az elmúlt 3 órában.

 

Persze a szemfüles daduskák következetesen elhajtanak mindenkit, hogy most már akár el is hagyhatnánk az épületet, na és ilyenkor indul be a bokor/autó mögüli kommandózás.

 

Mint egy igazi gagyi filmben, valóban ott állsz a büdös poloskáktól hemzsegő bokrok mögött és keresed szemed fényét - akit egyébként mivel leitta magát már totál más ruhában fogsz megtalálni, amitől persze rád jön a frász, hogy hová tűnhetett el a gyerek egy zárt udvarról. Szóval heves szívdobogással, de megtalálod, de ekkor már nem is érdekel a bokor, mert törpejárásban sikerült átvergődnöd az úttesten és a böli kerítése alatt meghúznod magad (szerény személyem dzsabba testemmel egyetemben).

 

De persze mire felmersz nézni a betontömb mögül, már régen bent vannak a teremben, mert elérkezett az ebédidő, ami annyit jelent, hogy már csak 15 percet kell kibírni a gyerek nélkül és megtudhatsz mindent legálisan is.

ui.: ha kommandózni készülünk, azért mi ne rikító színbe bújtassuk csodás anyatestünket.

 

Edina

A bejegyzés trackback címe:

https://babarozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr8612337163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása