Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kovács Edina coach - babarózsa blog

Mit kérjünk karácsonyra várandósan?

2019. december 03. - Babarózsa21

Sok kismama nagyon tudatosan tervezi meg, hogy mi az, amit szeretne mindenképp beszerezni magának, vagy a születendő kisbabájának. Azonban akadnak olyanok is, akiknek fogalmunk nincs róla, hogy mégis mire lenne szükségük. Ha te is úgy érzed, hogy ebbe a csoportba tartozol, akkor se kell kétségbe esned, hiszen van rá megoldás.

kep_1_1.jpg

 

Véleményem szerint, ha túl sok minden tetszik, és valójában azt se tudod, hogy mit is szeretnél, akkor egyszerűen csak kezdj el felírni mindent egy papírra vagy füzetbe. Ha hallasz valami szuper dolgot, de neked valójában még eszedbe se jutott, listára vele. Ha látsz a tévében, újságban valami hasznosat, akkor azokat is gyűjtsd össze.

 

Amikor úgy érzed, hogy van szabadidőd (igen, tudom ez az egyik legviccesebb mondat, hogy a kismamák mindig ráérnek :-) akkor kezdj el utána nézni, hogy ténylegesen mennyire lenne számodra hasznos.

 

Nézd meg

  1. az előnyöket,
  2. a hátrányokat,
  3. valamint a márkákat vesd összes,
  4. és az árakat is hasonlíts össze.

 

DE ami a legfontosabb, hogy hallgass arra, amit legbelül érzel!

Nyugi, mindenki érez, főleg a kismamák, csak elvisz a hév!

Mert, hát ugye a szomszéd unokájának a lánya is vett ilyen-olyan-amolyan dolgokat, és ez annyira szuper, hogy mindenképp neked is kell!

De valóban szükséged van rá?!

Tényleg?!

Hiszen, ha nincs hol tárolni a babakocsit, és ráadásul még egy lift nélküli házban is laktok, akkor biztos, hogy egyszerre 2 db. vadonatúj babakocsira van szükséged?!

Ezért én azt tanácsolom, hogy húzz le a listádról minden olyat, amit valójában csak azért vennél/kérnél, mert másnak is van. De ha őszinte akarsz lenni magaddal, akkor rájössz, hogy valójában sok mindenre nincs is szükséged, csak elvitt a mások által kreált kismama hév.

 

Neked is van olyan tétel a listádon, amiről nem tudsz dönteni?

 

Szép napot,

Edina

 

Ha tetszett a fenti írásom, akkor kérlek oszd meg másokkal is. További bejegyzéseket a Babarózsa - Kovács Edina kismama coach Facebook oldalamon találsz, valamint a kovacsedina_kismamacoach Instagram oldalamon. 

 

kép:pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://babarozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr1815336212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása