Kismama mandala színezők
2020. február 22. írta: Babarózsa21

Kismama mandala színezők

A kismama mandala színezők minden várandós anyuka lelkének feltöltésével hivatott foglalkozni.

A lelki feltöltés mellett ugyanakkor a kiegyensúlyozottság, valamint a megnyugtatás a legfőbb célja.

Magyarországon először megjelent, és megalkotásra került egyedi kismama mandala színezők, amelyek kifejezetten segítik a kismamákat az egyedi meditációban, illetve a relaxációban.

A színezők egyfajta boldog gyerekkor érzését eleveníthetik fel bennünk, amikor még önfeledten játszottunk, és nem voltak problémáink. A színek szabályok nélküli alkalmazása, pedig visszavezet bennünket a maximális önfeledt gyermeki szabadságérzéshez. 

A híres pszichológus Carl Jung is azon a véleményen volt, hogy a színezők használata során egyfajta önismereti betekintést is nyerhetünk legbensőbb énünkhöz. Hiszen az általunk problémának észlelt helyzetekről elterelve a figyelmet, egy olyan irányba fordíthatjuk tudatunkat, amelyet nyugodtnak, és biztonságosnak érezhetünk. Ezáltal könnyebben feloldódik bennünk a szorongás, a stressz, a düh, vagy éppen a depresszió.  

A várandósság minden szakaszában igen fontos, hogy odafigyeljünk a testünk állapota mellett a lelkünk állapotára is. Így a mandalák színezése mellet a megfelelő színekkel kifejezhető az éppen aktuális lelkiállapot, amely egyfajta visszajelzésként is szolgálhat számunkra. Ezzel maximálisan odafigyelve a bennünk mélyen megbújó gondolatokra, valamint az esetlegesen feljövő kérdéseinkre, és azok megválaszolására.     

A kismama mandala színezők teljesen egyedi és kifejezetten a várandós nők önismeretét hivatott támogatni, amely miközben ellazítja az embert, közben megpróbálja ebben az ellazult állapotban megmozgatni a lélek mélyén lévő emlékeket, továbbá egyensúlyba hozza a testet és a lelket, hogy azok valóban szinkronba kerüljenek. 

 kismama_mandala_szinezo3.jpg

 

Rendeli az alábbi e-mailen tudsz:     dedina.kovacs@gmail.com

 

A kismama mandala színezők bevezető árai:

postai úton papíralapon: 2000 Ft/db, online elektronikusan: 1500 Ft/db