Várandósoknak
2019. augusztus 29. írta: Babarózsa21

Várandósoknak

10069080a102a5fbe2f2f596d42dcbbb.jpgKovács Edina - kismama coach

 

Kedves Kismama!

 

Szeretettel köszöntelek az oldalamon, és egyúttal gratulálni is szeretnék neked a várandósságodhoz, valamint ahhoz, hogy hamarosan édesanya leszel.

Rólam annyit érdemes tudni, hogy szeretek várandós anyukákkal beszélgetni, segíteni nekik megérteni egy-egy érzést, ami éppen bennük zajlik, és ezt átadni nekik minél inkább érthető módon

Hiszen olykor ők maguk sem tudják pontosan megfogalmazni, hogy mit is éreznek, így amikor a közösen eltöltött idő alatt érkeznek sorra az AHA felismerések, az számomra mindig nagyon nagy öröm. Minél inkább értjük, hogy mi történik velünk, a lelkünkben, annál stabilabbak tudunk maradni a későbbiek folyamán is. 

Sok témával, és élethelyzettel érkeznek hozzám a kismamák, de a végén, mindig úgy válunk el egymástól, hogy soha nem gondolták volna magukról, hogy ennyire képesek megnyílni "egy idegen előtt", és hogy tényleg tud egy külső személy azonosulni, az olykor valóban hullámzó hol fent, hol meg lent érzéseikkel.

Való igaz, hogy a belső érzéseink nem igazán hasonlítanak ilyenkor egy sima tó tükréhez, és azok kifejezése is ténylegesen eltérhet az előtte megszokottól, azonban nem szabad elfelejteni, hogy semmi nem tart örökké. Hiszen a várandósság 9 hónap. 

9 csodálatos hónap, amely alatt lányból, nőből igazi anyává válik a testünk. Na de a lelkünk is?!

Ha valóban erős vagy lelkileg, akkor őszintén mondom, hogy gratulálok hozzá. De sajnos a tapasztalataim nem ezt mutatják. 10-ből 9 anyuka az első várandóssága alatt megélt érzései miatt, rosszul érzi magát. Nem tudja, hogy mi lenne a helyes, hiszen mindenki mást mond neki, és elveszik a sok információ, érzés, és az élmény megélései között.  

Mivel én magam is édesanya vagyok, ezért pontosan tudom, hogy mennyi olyan helyzet alakulhat az életükben, amely elsőre rettenetesen ijesztőnek tűnhet. Amikor azonban leegyszerűsítve, átláthatóvá teszem egy kismama életét, megfűszerezve egy kis meditációval, máris szebbnek látnak mindent.

 

Ha szeretnél te is részt venni egy kismama coach beszélgetésen, akkor keress meg bátran.

 

Tisztában vagyok vele, hogy előfordulhatnak váratlan helyzetek, ezért a következők közül tudsz választani, ha szeretnél velem beszélgetni:

  • online - messengeren,
  • személyes,
  • a te lakásodon - ezt azok kedvelik, akik esetleg veszélyeztetett állapotban vannak, sajnos megtapasztaltam én is, hogy milyen az, amikor kívülről fújod az összes sorozatot, még azt is, amit nem szeretsz :-)
  • kórházban - ha pedig beutaltak már a kórházba, de nagyon egyedül érzed magad, akkor ez tökéletes választás lehet a számodra.

 

Elérhetőségek: dedina.kovacs@gmail.com, +3620/929-4112