Kovács Edina coach - babarózsa blog

Kovács Edina coach - babarózsa blog

Rólam - best of blogom/bloggerem

2019. július 24. - Babarózsa21

Huszonnegyedik nap

 

Ma az általam nagyra tartott, és kedvenc blogom/bloggereimről írok. Az alábbiakban 5 ilyenről olvashattok. Nem mondom, hogy könnyű volt leszűkítenem csak ötre, mert rengeteg ember blogol ma már, és még többen írnak nagyon jól. A témák iszonyatosan szerteágazóak, és érdekesek. Gyakorlatilag már szinte minden témában lehet találni egy bloggert, aki kifejti a véleményét, valamint hasznos tanácsokkal is ellátja az olvasót. Több oldalt is követek, olvasok, és inspirálódok, valamint ötleteket gyűjtök, hogy mit, hogyan, és miként lehetne jobbá tenni az életben. De nem szaporítom tovább a szót, jöjjenek az én kedvenceim:

 

Szabó Jucus, 5 hozzávaló gasztroblogger - https://5hozzavalo.blog.hu/

 

edi.jpg

Egy kedves szőke, mosolygós anyuka gondolt egy nagyot, és kitalálta, hogy mi lenne, ha csak 5 hozzávalóból készítene ételeket, mivel ez az élete.

Ő így főz, és ezt szeretné megosztani másokkal is, hátha tud újat mutatni valakinek. És igen, tudott, de még mennyire. Jucus nem az a fajta - már az éltelei alapján- , aki nagyon túlbonyolítaná a dolgokat, hanem pont, hogy minél inkább leegyszerűsíti. De éppen csak annyira, amennyire nekünk, édesanyáknak szükségünk van rá.

Ha megnézitek az oldalát azonnal feltűnhet nektek, hogy mennyire egyszerű és könnyen elkészíthető ételek sorakoznak az általa elkészítettek között.

2017-ben elnyerte Az év bloggere címet.  

 

 

Emmer Szabina, a Blogozine - https://blogozine.blog.hu/

 

 ed.jpgSzabina élete nagyban más, mint a legtöbb nőé. Megsérült csigolyával éli a hétköznapjait, és saját bevallása szerint az egész kálvária elején, ahogy ő fogalmaz egy "mufurc sün" volt. 

Elképesztő erő lakozhat benne, hogy képes volt felállni, dolgozni, tenni minden áldott nap azért, hogy újra összetudja szedni magát és hogy legalább fel tudjon öltözni egyedül. 

Az oldalán megtalálhattok mindent, ami egy nőt érdekelheti. Divat, szépség, életmód, lakás, gasztro, utazás. 

 2017-ben Az év felfedezettje, 2018-ban Lenovo különdíj

 

 

Boldognak lenni - párkapcsolatban vagy egyedül - https://laskainelli.blog.hu/

 


laskai_nelli.jpg

A boldogság elérésében segít Nelli a hozzáfordulóknak.

Emellett házassági tanácsadó és párkapcsolati tréner. Számos könyve jelent meg a témában. Megnyerő írásaival az ember úgy érezheti, hogy végre egy hozzáértő, segíteni tudó, és akaró kedves nő sorait olvassa.

Azt gondolom, hogy Nellinek nagyon igaza van, amikor azt mondja, hogy igenis tenni kell a jó kapcsolat fenntartásáért, tovább lendítéséért.

Érdemes őt olvasni, mert az ember mindig talál az írásai között egy két olyan mondatot, ami elgondolkoztatja.

 

 

D. Tóth Kriszta -  https://wmn.hu/

 

 dtk4-150x150.jpgHa teljesen őszinte akarok lenni, imádom az oldalt. Az összes írásuk olyan, amire egy mai nőnek nagyon is szüksége van. Őszinte, olykor provokatív, egyenes, néha csípős, de ízig vérig nőnek érzed magad, miközben egy csomó csomó hasznos tippet, véleményt kapsz tőlük.

Ami eszembe jut róluk elsőre, hogy a csapatuk minden tagja egytől egyig, igazi színes egyéniség.

Hogy eljátszottam-e már a gondolattal, hogy ott ülök közöttük egyszer?! Hát még jó hogy. De még egy pitnyúl vagyok hozzájuk képest, így csodálkozó szemmel figyelem minden írásukat, megmozdulásukat, és tanulok a legnagyobbaktól.  

 

 

Oravecz Nóra -  https://www.oravecznora.hu/

 

on.jpgHmmm. Mit is mondhatnék Nóriról?!

Imádom a lelkesedését, hogy annyira azt szeretné, hogy megértse minden hozzáforduló azt, hogy milyen lehetőségei vannak az ÉN márkájával kapcsolatban, hogy képes kézzel lábbal magyarázni, és akkor még a benne lévő elképesztő energiákról nem is beszéltem.

Ötletelésben verhetetlen. Energia szintje határtalan. Imádja azt amit csinál, ja és számomra külön inspiráló, hogy nem ismer tréfát, ha munkáról van szó. 

Hiszen amit vezet, az nem egy játszótér, csupán Napközi. 

 

 

 

Ahogy elnézem az általam leírtakat egy közös van bennük. Bocsi fiúk, de nálam most a női bloggerek, írók nyertek. Hát ez van srácok, majd legközelebb ;-)

 

 

Szép napot, 

Edina

 

Ha tetszett a fenti írásom, akkor kérlek oszd meg másokkal is. További bejegyzéseket a Babarózsa - Kovács Edina kismama coach Facebook oldalamon találsz, valamint a kovacsedina_kismamacoach Instagram oldalamon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babarozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr8314975684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása