Kismama beszélgetések
2019. május 24. írta: Babarózsa21

Kismama beszélgetések

60962775_2382974631915377_855712323229188096_n.jpgSokan elsőre talán felhúzzák a szemöldöküket, hogy ki is az a "kismama coach" és egyáltalán miért van szükség egy anyukának edzőre. Azt szoktam mondani, hogy ha a testünknek szüksége van egy személyi edzőre, hogy csinosak legyünk, akkor a lelkünket miért hanyagolnánk el?! A test és a lélek együtt működik jól. Ha az egyiket elhanyagoljuk, akkor csak idő kérdése és megjelennek a problémák. Az anyaság az első perctől kezdve, egy olyan lelki hullámvasúttá tud válni, amelyből nem egyszerű megtalálni azt a kiutat, amivel az egész család boldog lehet. 

Véleményem szerint igenis fontos, hogy egy édesanya rendben legyen lelkileg, hiszen ezáltal tudja az egész családot irányítani, akár egy kapitány a hajóját. Ha azonban anya nincs valamiért jól, mert bántja valami ott mélyen legbelül, legyen az akár a várandósság alatti dolog, vagy a szülés, esetleg az azt követő évek, akkor idővel a családi egyensúly képes felborulni.

 

De hogy pontosan mit is takar a kismama coaching? 

Talán úgy tudnám a legegyszerűbben megfogalmazni számodra, hogy egy olyan tudatos (ön)fejlesztési folyamaton mész keresztül, ahol az adott helyzeted megoldására fókuszálva arra inspirállak téged, hogy az életedből a lehető legjobbat hozd ki. Így olyan beszélgetésekre számíthatsz velem, amelyek abban segítenek, hogy pozitívan lásd az adott helyzetedet, és hogy ezt a pozitív szemléletet képes legyél a mindennapokba is átültetni. Ne aggódj, nálam semmilyen terápiás, vagy orvosi kezelést nem fogsz kapni, hiszen a lelkierősítő coaching beszélgetések nem erről szólnak. Leginkább a jelenedre és a jövődre koncentrálva haladunk előre lépésről lépésre. 

 

Néhány téma, amiben segíteni tudok neked:

  • önbizalom/önértékelés növelése,
  • célok elérése,
  • döntéshelyzet,
  • baráti kapcsolati nehézségek,
  • karrier,
  • egészség,
  • nőiesség.

 

telefon:+3620/929-4112

e-mail: dedina.kovacs@gmail.com