Babarózsa

BABARÓZSA – online önbizalomerősítő beszélgetések nőknek/anyáknak

Lelki feltöltő ékszerek, kifejezetten édesanyák számára

Szeptemberben többnyire úgy érezhetjük, mint szülők, hogy egy új  időszak veszi kezdetét. Legyen szó bölcsődei, óvodai vagy iskolai beszoktatásról, a leválás nekünk is fájdalmas tud lenni, sőt olykor jobban megszenvedjük mi magunk, mint a gyerekek. Ilyenkor legszívesebb egy kamerát szerelnénk a gyerek kedvenc plüssfigurájára, hogy lássuk egész nap a kis mosolygós arcocskáját, vagy épp, amint koncentrálva telerajzol egy üres lapot.

Bevallom, engem is képes kibillent ez az időszak. Valahogy az élet rávilágít arra, hogy ismét eltelt egy év, apa idősebb lett, a gyermekünk nagyobb, mi pedig tapasztaltabbak.

Amikor kibillenésről van szó, akkor óhatatlanul is kapaszkodókat keresünk. Így akadtam rá az interneten egy olyan oldalra, ahol számtalan kézműves ékszer ritkasággal találtam szembe magam, és ami a leginkább tetszett, hogy vannak kifejezetten anyukáknak szóló emlékőrző gravírozott alkotásaik is. Ezek közül szeretnék nektek bemutatni néhány nagy kedvencet:

 

Ujjlenyomatos: abszolút kedvenc a saját ujjlenyomatos medálok. Előtte még csak hallani se hallottam ilyenről, hogy egyáltalán létezik. Akár a gyerkőcünk ujjlenyomatát, vagy anyáéval/apáéval együtt is rárakathatjuk. Teljesen egyszerű és meglepően könnyed az egész eljárás. Az otthon zavartalan melegében, nyugodt körülmények között az ujjunkat  tintával megszínezve rányomjuk egy sima papírlapra, amelyet beszkennelve elküldünk a cég számára, akik ennek alapján elkészítik számunkra az előzetesen kiválasztott formára a lenyomatot. Ami még szuper, hogy akár több medálforma közül is tudunk választani, sőt, még nyaklánc is jár hozzá. Szerintem akár egy délutáni mókának is fel lehet fogni, és később az eredmény maradandó, örök emlékké avanzsálhat. Arról már nem is beszélve, hogy biztonsági okból sem árt, ha rendelkezünk a gyermekünk ujjlenyomatával!

 ujlenyomat.jpg

 

Fényképes: a második nagy kedvencem a fényképes medálok. Valljuk be, hogy az általunk készített fotók idővel megsárgulnak, a számítógépen vagy a telefonban tárolt képeket pedig nem tudjuk egész álló nap nézegetni, tapogatni. Szerintem tökéletes választás lehet azoknak, akik a dolgos hétköznapok alatt is a szívükhöz közel szeretnék tudni és látni a gyerkőcükről, vagy akár a családjukról készült bármelyik nyári jól sikerült képet. Ugye nektek is sikerült a nyaralás alatt elkapnotok olyan pillanatokat, amelyeket eltudnátok képzelni egy szép nyakláncon?! 

 kepes.jpg

 

Feliratos: a képzeletünkre van bízva a szöveg meghatározása, ugyanis bármit, amit csak szeretnénk, feliratozzák nekünk egy csodás medálra - hát nem fantasztikus!? Legyen az a családunk egyik jelmondata, a kedvenc szófordulatunk, önerősítő mondatok, a gyermekünk születési adatai, vagy az első sutácskán kiejtett szavai. Tényleg csak a kreativitásunk szabhat határt, na meg a medál mérete.  

 szoveges.jpg

 

+1 tipp

Rajzos: igaz, ez más technikával készül, mint maga a gravírozás, de annyira édes, hogy nem tudtam kihagyni. Lényegét tekintve a gyermekünk által rajzolt képet helyezik rá egy falemezkére, és ez maga a medál. Tudom, hogy komoly felnőttek, pláne szülők vagyunk, és nem hordunk munkába ilyen gyermeteg ékszereket, de akár ajándékba is lehet adni egy rokon kislány/kisfiú születésnapjára. Amíg papíralapon átadjuk a rajzot, ami idővel - valljuk be - kidobásra van ítélve, addig egy ilyen felbecsülhetetlen értékkel rendelkező ajándék nem hiszem, hogy valaha is a szemétbe kerülne.    

 falemez.jpg

 

A képek az R.M. ékszer tulajdonai.

Az üzlet Facebook oldalát itt tudjátok elérni: https://www.facebook.com/rmekszer/?ref=br_rs

A weboldalukat pedig itt: https://www.rmekszer.hu/