Babarózsa

BABARÓZSA – online önbizalomerősítő beszélgetések nőknek/anyáknak

GYIK
Mi az a coaching és miben tudna nekem segíteni?
Hogy pontosan mit is takar a coaching fogalma?! Talán a legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni neked, hogy egy olyan céltudatos (ön)fejlesztési folyamaton mész keresztül, ahol az adott helyzeted megoldására fókuszálva a beszélgetések alatt arra inspirállak téged, hogy az életedből a lehető legjobbat hozd ki. Így a mami coaching alkalmak alatt olyan beszélgetésekre számíthatsz velem, amelyek abban segítenek, hogy pozitívan lásd a helyzetedet és hogy ezt a pozitív szemléletet képes legyél a mindennapokba is átültetni. Vagyis, semmilyen terápiás, orvosi kezelést nem kapsz nálam, de természetesen, ha olyan a témád, akkor tovább foglak küldeni a megfelelő szakértőhöz. 
A témákat tekintve igen szerteágazóak lehetnek, hiszen ahány anyuka, annyiféle élethelyzet alakulhat ki pl.: 
 
- nehéz élethelyzetek, kérdések, kétségek megoldása,
- párkapcsolati/baráti kapcsolatok megváltozásának kezelése,
- fogyás,
- időmenedzsment,
- konfliktusok kezelése,
- jövőkép, 
- munka – magánélet egyensúly,
- önbizalom, önbecsülés stb. az anyai témákban azt hiszem a határ a csillagos ég.
 
Milyen típusú beszélgetések közül válaszhatok (online vs. személyes)?

 

  • Online konzultáció: amennyiben az ONLINE konzultáció mellett döntesz, úgy a Skype ,Viber valamint a Messenger lehetőségek közül tudsz választani. Mindegyiknek a nagy előnye, hogy nem kell eljönnöd otthonról. Akár esetleg pihenned, feküdnöd kell a várandósságot miatt, vagy már otthon vagy a picivel, és nem tudod megoldani az utazást, esetleg vidéken, vagy külföldön élsz, akkor érdemes ezt a megoldást választanod. Amellett, hogy kényelmes, mert akár szoptatás alatt is tudunk beszélgetni, még praktikus, és időt is tudsz spórolsz vele. Ami érdekesség lehet még számodra, hogy érthető módon nem mindenki tud elsőre fesztelenül megnyílni mások előtt, ezért a kamera bekapcsolása nem kötelező!  
  • Személyes konzultáció: természetesen van lehetőséged más egyéb konzultációt is választani a fentieken túl. Az alábbi típusú konzultációt azok preferálják, akiknek kiemelten fontos a személyes kontaktus, és fontosnak tartják, hogy találkozzanak azzal, akivel együtt "dolgoznak". Sokaknak azért esik a választásuk a személyes beszélgetésre, mert úgy érzik, hogy ez is egy lehetőség arra, hogy legyen saját "ÉN IDEJÜK". Így ha szeretnél otthonról kimozdulni egy kicsit, és hagynád érvényesül apát is, akkor érdemes ezt választanod.
Mi történik a beszélgetések során?
A beszélgetések alkalmával olykor játékos feladatok segítségével hozzuk felszínre a benned lévő (leendő) erős anyát, aki a konzultációk végén feltöltve és nyitottan tudja újra belevetni magát a hétköznapokba. Azonban amire leginkább szükség lesz, az nem más lesz, mint te és az akaratod, valamint a hajlandóságod a változtatásra, hiszen enélkül nem lesz hatékony egy konzultáció sem, csak egy drága beszélgetés, amely csalódással érhet véget mindkettőnk számára. 
S hogy mit adhat neked egy-egy ilyen alkalom?! Nos, először is tisztába kerülsz önmagaddal, hogy te mit szeretnél ott mélyen legbelül, és hogy igazából miként működnél, ha nem lennének benned azok a bizonyos (ego) anyai gátak. Ezenfelül pontosan tudni fogod, hogy milyen nő, és anyuka vagy. Tovább, hogy mit is szeretnél, és leginkább, hogy mindezeket hogyan érheted el úgy, hogy közben a fókuszod a család mellett önmagadra is ráirányul.
 
Mennyi ideig tartanak a beszélgetések?
A beszélgetések többnyire 60 percesek, de az hogy milyen hosszú egy-egy folyamat, előre nehéz megmondani, hiszen ez leginkább tőled és a hozott témád mélységétől függ. Azonban, ha mindketten arra törekszünk, hogy hatékony megoldásra jussunk, akkor azt gondolom, hogy néhány alkalom elegendő. Van akinek elég egy alkalom, de persze akadnak olyanok is, akik szeretik, ha többet időzünk el egy-egy gondolat felett. A célom azonban minden esetben az, hogy mielőbb sikerüljön beépíteni az életedbe egy olyan szemléletet, amely képes átlendíteni téged mindenen, és hogy egy szuper anyukát/nőt kapjon vissza a családod.
 
Mi történik, ha közbejön valami és le kell mondanom a konzultációt?
Bárkivel előfordulhat, hogy lebetegszik, vagy valami váratlan közbejön, ami azonnali megoldást igényel. Azonban kérlek, hogy figyelj oda arra, hogy minimum 24 órával a megbeszélt időpont előtt értesíts arról, hogy jelenleg nem alkalmas neked és szeretnéd lemondani, vagy átrakni az időpontodat. Sajnos az aznap lemondást már nem tudom elfogadni, hiszen nekem is úgy kell terveznem az időbeosztásomat.
Hogyan jelentkezhetek?
Egyszerűen csak írj egy üzentet a megadott e-mail címre dedina.kovacs@gmail.com és én hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.