Babarózsa

BABARÓZSA – online önbizalomerősítő beszélgetések nőknek/anyáknak

Ingyenes anyagok

Ezen az oldalon több anyag közül is választhatsz, attól függően, hogy az életed mely szakaszában vagy jelenleg, és abban a szakaszodban éppen mire van szükséged. 

 

Kelengyelista - ingyenes

Kezdjük a várandóssággal és annak is az egyszerűbbik formájával, hogy pontosan mire is lenne szükséged a babázáshoz. A kelengyelista, minden olyat tartalmaz, ami szükséges lehet neked, illetve a babádnak a kezdeti időszakban. Itt most ne nagy dolgokra gondolj, tényleg inkább a szükségesek vannak feltüntetve, de persze ezt majd úgy is látni fogod külön zárójelben jelöltem. Leginkább azért szeretnék neked ezzel segíteni, hogy ne kapj fáraszt, hogy mennyi mindent kell már az első napra megvenned, nem kell, csak ezt senki nem mondja! A listában azokat találod, amelyek az első időszakban jól jöhetnek (de nem életbevágó pl.: babamérleg), illetve amelyek valóban kellenek (pl.: babaruha, cumisüveg). 

 

Mit vigyünk a kórházba - ingyenes

A következő anyag a mit vigyünk a kórházba, amely szintén számos hasznos kelléket és ötletet tartalmaz. Az ember a saját tapasztalataiból tanul a legtöbbet, de ha lehetséges segíteni másoknak, akkor miért is ne tenném. Ezért próbáltam ebben a listába olyanokat beletenni, ami számodra kissé komfortosabbá (már amennyire lehet) teheti a kórházban tartózkodásod idejét. Így többek között nem csak a babának való holmik találhatóak felsorolva, hanem számos praktikus és valóban hasznos kellék, amelyek számomra is csak a kórházban derültek ki, hogy mennyire jó lett volna, ha van nálam (de nem volt). 

 

 

Amennyiben szeretnéd bármelyik itt felsorolt anyagot megkapni, úgy kérlek, hogy írj üzenetet! 

Ide írj: dedina.kovacs@gmail.com